proteinbröd och lchf- frallor
Bakade lite bröd häromdagen.
Proteinbröd
1 limpa
3 dl linfrö
1 dl sesamfrön
3/4 dl hasselnötter
3/4 dl mandel
50 g fiberhusk
2 tsk bakpulver
1,5 msk brödkryddor
mixa ihop allt till "mjöl"
blanda sen med
50 g smält smör
1 dl creme fraiche
250 g keso
6 ägg
smörj brödform och in i ugnen på 175 grader i ca 60 min.
lCH- frallor
1,5 dl nötmjöl
1 dl creme fraice
2 ägg
2 msk smält smör
2 msk fiberhusk
2 msk sesamfrön
1 tsk bakpulver
Rör ihop torra ingredienser sedan i med resten.
Klicka ut smeten på bakplåtspapper.
Toppa med frön efter behag
in i ugnen på 200 grader 15-20 min.
